facebook tracking
Avdelning

Food and Beverages

Connect
Vi skapar magi för smaklökarna!

Hej! 

På den här avdelningen skapar vi magi för smaklökar, ögon & sinne! Det är otroligt viktigt för oss att binda ihop Vildmarksäventyret även när det gäller maten vi serverar. Hur vi serverar den, smaken, utseendet & framförallt stoltheten vi serverar den med.

Maten lagas & serveras på Restaurang Björnberget i vildmarken eller i restaurang Stallet på Stallbacken. Vi har buffé, grillat, barnfavoriter & vuxna smaker. Våra vattenhål runt om i parken är alla unika, skapade för att tillfredsställa alla smaker. Glass i stora lass, godis i Margits Gottebutik, gammalt möter nytt och den där härliga känslan av tillfredsställelse ska kännas i maggropen hos våra gäster och såklart även hos oss!

Är du en äkta gottegris och ett matvrak, som brinner för att skapa magi för smaklökarna? Då är F&B-teamet kanske platsen för dig!

- Jessica Strömstedt, F&B Chef

Kultur, uppdrag och värderingar

Vårt uppdrag är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur och vi arbetar varje dag för att skapa magiska ögonblick i världsklass. Tillsammans bygger vi Sveriges främsta destination för familjer med barn 0-12 år.

En flockmedlem på Skånes Djurpark har våra sex värderingar i ryggmärgen och arbetar, lever och andas dem varje dag. Genom att leka, lära, dela, utforska, magi och spänning glädjer vi oss till att skapa minnen för livet tillsammans med dig - är du vår nästa kollega?

Jobbar du redan på Skånes Djurpark?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@skanesdjurpark.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor