Food & Beverage

På den här avdelningen skapar vi magi för smaklökar, ögon & sinne! Det är otroligt viktigt för oss att binda ihop vår story, att vi är mitt i vildmarken till maten vi serverar. För oss är det naturligtvis viktigt att smaken, presentationen och upplevelsen av maten ska vara magisk - och framför allt ska vi känna oss stolta över det vi serverar.

I parken lagas och serveras mat på Restaurang Björnberget och i Restaurang Stallet. Våra kiosker runt om i parken är alla unika och skapade för att tillfredsställa alla smaker, framför allt smakerna hos våra allra viktigaste gäster - barnen!  

Är du en äkta gottegris och ett matvrak, som brinner för att skapa magi för smaklökarna? Då är F&B-teamet på Skånes Djurpark kanske rätt plats för dig!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kultur, uppdrag och värderingar

Vårt uppdrag är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur och vi arbetar varje dag för att skapa magiska ögonblick i världsklass. Tillsammans bygger vi Sveriges främsta destination för familjer med barn 0-14 år.

En flockmedlem på Skånes Djurpark har våra sex värderingar i ryggmärgen och arbetar, lever och andas dem varje dag. Genom att leka, lära, dela, utforska, magi och spänning glädjer vi oss till att skapa minnen för livet tillsammans med dig - är du vår nästa kollega?

Avdelning

Food & Beverage

Connect

Jobbar du redan på Skånes Djurpark?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor