Avdelning

Tekniska

Connect

Kulisser i världsklass

När parken är stängd för gäster drar det tekniska teamet igång med vårt jobb att göra kulisserna klara. Vi skapar kulisserna till de magiska upplevelser som gästerna ska få vara med om när vi öppnar för säsongen. Dessutom hjälper vi våra kollegor genom att göra deras vardag lättare och tar på oss små och stora utmaningar rörande allt möjligt.


Det tekniska teamet arbetar med alla tekniska uppgifter på Skånes Djurpark, och får därmed kort sammanfattat arbeta i hela parken. Vi står för drift och underhåll av hägn, byggnader, trädgård och attraktioner, och säkrar el, vatten och värme. Dessa uppgifter löser vi bra som ett team, och vi är dagligen med och skapar en upplevelse i världsklass.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Kultur, uppdrag och värderingar

Vårt uppdrag är att skapa emotionell kontakt mellan människor, djur och natur och vi arbetar varje dag för att skapa magiska ögonblick i världsklass. Tillsammans bygger vi Sveriges främsta destination för familjer med barn 0-14 år.

En flockmedlem på Skånes Djurpark har våra sex värderingar i ryggmärgen och arbetar, lever och andas dem varje dag. Genom att leka, lära, dela, utforska, magi och spänning glädjer vi oss till att skapa minnen för livet tillsammans med dig - är du vår nästa kollega?

Jobbar du redan på Skånes Djurpark?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor